nandoonline landschap fotografie
nandoonline landschap fotografieZee

Vanaf het strand strekt zich een schier oneindige watervlakte zich uit tot voorbij de horizon. Altijd in beweging, onvermoeibaar en vol met geheimen die verborgen blijven onder de oppervlakte. Licht spiegelt in myriaden schitteringen op het oppervlak. Een eeuwigdurende geluid van golven die stuk slaan op het land en tergelijktijd land geeft als land tot zich neemt. De oneindige strijd tussen water en land.

Rivieren

Van een afstand niets meer dan een smal lint, meanderend door het landschap. Onschuldig op het eerste oog, maar machtig genoeg om te groeien tot een onvoorstelbare waterstroom die door niets of niemand te stuitten is. Onvoorstelbare massa's water, op weg naar de gulzige zee. Maar langs die stromen van water strekt zich een prachtig rijk gebied uit, nu weer nat, dan weer droog. Een schatkist van mooie momenten, schilderachtige landschappen, rijk aan leven.

Vennen, meren, of eenvoudige plassen water

Gevoed door regen of beken. Basins van stilstaand water of rustig kabbelende stroompjes, soms verborgen onder een dikke massa begroeiing. Planten en bloemen omlijsten het als prachtige vijvers vol dierlijk leven. Plaatsen van rust, sereniteit. Plekken om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de spaarzame plaatsen die nog schijn hebben onaangetast te zijn door de mens.


Agenda


Exposities:

Dwalen door de Peelvenen
Nieuw werk uit de Groote Peel
Buitencentrum de Pelen - Ospel
maart / april 2012

Dwalen door de Peelvenen
Canvassen van de Groote Peel
Buitencentrum Weerribben - Ossenzijl
april / mei / juni 2013


Lezingen:

"In and Out the Twilight Zone"

17 april: Den Bosch
voor Biota Natura

8 mei: Velp
meld u aan voor deelname